i-net sporta simulatori
sveiki
varbūt arī jūs spēlējat kādu sporta spēļu simulātoru?
tur, kur izveidotos lielākā pārstāvniecība varētu sarīkot arī kādu iekšējo turnīru :)
tātad
www.sportsguru.eu - KHL & NBA virtuālais menedžeris, kur tiek iegādāti spēlētāji no reālajām komandām & punktus saņem par viņu statistikas rādītājiem
www.hattrick.org - futbola menedžeris. iespējams populārākais menedžeris, bet man liekas, ka nav gājis laikam līdzi, tāpēc dažs labs man patīk vairāk
www.trophymanager.com - furbola menedžeris. patīk labāk par hattrick, jo ir nedaudz interesantāka treniņu & Jauniešu sistēma
www.charazay.com - basketbola menedžeris. visai interesants. man liekas līdzīgs trophymanager
www.hockeyarena.net - hokeja menedžeris. tīri labs, kamēr netiek līdz augstākajai līgai, jo tad rodas problēmas ar sastāva atjaunināšanu (atsāku spēlēt pēc n-to gadu pauzes, biju aizkūlies līdz pašai augšai)
Tātad šos menedžerus jau spēlē
Hattrick - Jamie / DarkGarco / edzikk
Trophymanager - Jamie / zaabaks/ DarkGraco / edzikk
Charazay - Jamie / edzikk / DarkGraco
Hockeyarena - Jamie

Hattrick - agraak speeleeju, bet jau piemineetaa iemesla deelj jau sen vairs ne. Hockeyarena - arii agraak, bet kaut kaa parrtraucu laika truukuma deelj un vairs neatsaaku
Pats tagad speeleeju tikai managerzone.com, gan ar futbola, gan hokaja komandaam. Tur man patiik treneeshanas sisteema. Lielaako dalju pamatsastaava izaudzinu pats. :)
nu no šīm pieminētajām, laikam tik Hattrick ir tā grūtāk uzaudzināt savējis, bet visos pārējos easy. tas jau tajos menedžeros ir interesantais, ka vari savus jauniešus audzināt & bīdīt uz priekšu