vienmēr tā notiek!
Sho gabalu atradu draugiem.lv ,iepostoja kaads dzeks pirms 3 gadiem:
Karoch taa. es 1. pozicija (pirmais aiz Big Blainda) saņemu 66, pīķis/ercens, es jau jūtu adrenalīnu pumpējam. mēs tur normāli pieci bliežam, viens laikam sēdēja ārā. es protams ielieku normālu reizu (vēl vienu blaindu), divi čubži nosauc mani. bik ļoti ierēcu par lošiem, kas vēl nezin viņu likteni, pārējie atmetās. uzliku viņus uz 55 un 33, arī pīķiem un erceniem, man tobiš overpairs + esmu viņus suit-dominējis. man atnāk labvēlīgs flops, AJ4, divi pīķi (viņi ar saviem sūdiem var normāli iet ieskriet) es ielieku sakarīgu reizu (vēl vienu blaindu), viens čubzis nosauc, un otrs vēl iereizo! es vispār nezinu kur no rēkas likties! izdomāju savu monstru slowplayot, vienkārši nosaucu! otrs arī nosauc! atnāk uz turna 5, pīķis!. karoč es kļūdijos, jo tam džekam nu nekādīgi nevarēja būt pīķa 5 taga. neko, man jau tūlīt flaš ir rokā. izdomāju ielikt pamatīgāku reizu (2bb), ķip aizbiedēt drawin hands (44 vai T2), man vnk riebjas lucky riveri! viens šmulis atmetās, un otrs nosauc! es jau vispār nevaru sagaidīt showdavnu. atnāk piektā kārts, vēl viens pīķis (Q), es, sagaidījis savu nut flushu nočekoju, a tas džeks ieliek mani allinā! es vnk sprāgstu. es insta-nosaucu, a tam dzekam AK, un kungs ir pīķa!
nolamāju lucky riveru un to čubzi. pzdc. bat beats.

lūk šis, iespārda :)
pat ar sāpīgu galvu esmu spējīgs novērtēt šādu humoru
lapsa